Vrei să vezi cât vei vorbi după 24 de ore de curs?

Dupa 24 de ore de curs...

 

Engleză

 

Germană

 

Chineză

 

Rusă

 Italiană

 

 Franceză

Spaniolă

 

Japoneză

 

Olandeză

 

Sarbă

 

Portugheză

 

Catalană

 

Română

 

Maghiară

 

Afişări: 10015
Imprimare

metodologiaExperienţa pe care Active Learning o are ȋn domeniul ȋnvaţării limbilor moderne este la baza unei metodologii revoluţionare care se axează pe practica directă a limbii străine ȋn timpul orelor. Grupurile care ȋnvaţă la Active Learning sunt de maxim 12 cursanţi asigurându-se astfel ca toţi cursanţii să participe la fiecare oră şi să progreseze ȋn mod activ.

Un modul de curs are o durată de 7 săptămâni, se lucrează de două ori pe săptămână. în variantele de zile luni şi miercuri sau marţi şi joi. O şedinţă durează 1 h şi 40 de minute, în total sunt 14 şedinte, respectiv 24 de ore de curs. Acest ritm se potriveşte foarte bine atât cu viaţa personală cât şi cu cea profesională şi permite cursanţilor nostri să ȋnveţe o limbă aproape fără eforturi.
Active Learning are şi o metodologie intensivă adaptată special nevoilor celor care vor să ȋnveţe o limbă cât mai repede.
Cursurile noastre pentru firme sunt adaptate diferitelor domenii profesionale şi asigură un progres rapid cursanţilor care vor să ȋnveţe o limbă străină.
Metodele utilizate la Active Learning pun ȋn practică ultimele descoperiri ȋn domeniul didacticii limbilor străine. Combinăm utilizarea vocabularului de bază cu primele noţiuni esenţiale de gramatică.
Interacţiunea cursanţilor cu profesorul este constantă. Acesta monitorizează studiul, ajutând cursanţii să-şi dezvolte propriile strategii de ȋnvaţare şi să evite obiceiurile negative sau greşelile.
Activitatea prioritară este exprimarea orală, combinată cu inţelegerea activă a mesajelor orale, fără a lăsa deoparte dezvoltarea exprimării şi ȋntelegerii scrise. Pe lângă suportul de curs, se folosesc numeroase mijloace audio-vizuale. Cursurile se desfăşoară intr-o atmosferă plăcută, relaxată, ȋn care timpul trece pe nesimţite.
Metodica noastră, se bazează definitiv pe practica ȋn timpul orelor, oferind cursanţilor posibilitatea de a progresa in mod activ. Active Learning, ȋnvaţă rapid, ȋnvaţă activ.

Prinde reducerile

cursuri-de-limbi-timisoara-reduceri-martie-2018

Diplome Oficiale

cartel-examenes-oficiales-webOur friends

| + -

Acum pe Facebook...